Werkwijze

Na een kennismakingsgesprek, die telefonisch of in mijn praktijk plaatsvindt, beslis jij zelf of je door mij begeleid wil worden.

Als je mijn begeleiding wil, gaan we samen een mooi plan opstellen om jouw doelen te behalen.

Ik zal je eerst vragen om een voedingsdagboek bij te houden. 

 

Dan volgt het intake-gesprek, hierin bekijk ik je voedingsdagboek, vullen we een intake-formulier in en gaan we uitgebreid in op je leefstijl, eetgewoonten en beweegpatronen. Ook probeer ik zo goed mogelijk een beeld te krijgen van wat jij zou willen bereiken. 

Met al deze gegevens maken we haalbare plannen, die je stap-voor-stap gaat uitvoeren, om zo op een gezonde en haalbare manier tot jouw doel te komen.

Dit komt in de vorm van voorbeeldmenu's, beginnen met sporten en bewegen en het ontdekken van je valkuilen en krachten. We passen de stappen volledig aan aan jouw wensen en doel.

Na het intake-gesprek krijg je van mij een mail met de belangrijkste punten die we besproken hebben, een voedingsadvies en de eerste tips en adviezen om mee te kunnen starten.

In het begin zal er elke week een vervolgconsult zijn, ik zal je dan wegen en meten en we bespreken hoe het met je gaat. Zo kun je goed in het nieuwe ritme komen, al gauw zul je zelf al heel goed uit de voeten kunnen met je nieuwe leef- beweeg- en eetpatroon en heb je mij al veel minder nodig.

We bouwen dan de consulten af, en je neemt het zelf over, dat is namelijk mijn persoonlijke doel, dat jij zelf een gezond leef- en beweegpatroon aanleert. Een leefstijl die je kunt volhouden! Een leefstijl waardoor jij fitter, gezonder en slanker zult zijn!

Je bent van harte welkom zodat wij samen dit avontuur aan kunnen gaan!